Moottoripyörien rakentelun asialla

Uutisia

[1-15] [16-24]
Kutsu Modified Motorcycle Association of Finland Ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen yhdistyksen jäsenille. 
Vaikka saatiinkin vuoden vaihteessa yksi etappi maaliin omavalmisteiden osalta, niin silti pari tärkeää asiaa jäljellä niiden suhteen. Ja yksi niistä on verotus.
Modified Motorcycle Association of Finland löytyy taas perinteisesti Moottoripyörämessujen rakennettujen prätkien hallista, eli Petrol Circuksen puolelta.
Vuoden 2016 kynnyksellä ilmoitamme, että kohta niitä saa Suomessakin kilpiin, nimittäin omavalmistemoottoripyöriä.
Uudet kotisivut ovat avattu uudistuneella ilmeellä ja paremmin nykyaikaa vastaavalla mallilla.
Nyt kannattaa ottaa kuppi kahvia, teetä tai muuta virvoiketta ja (ehkä kerrankin) lukea PJ:n palsta läpi. Nyt ollaan uuden mahdollisuuden äärellä - mutta emme voi luvata vielä muuta kuin yrittää parhaamme Apu 2.1-projektin ensimmäinen etapin saamisessa maaliin. Mistä on siis kyse?
Suomen Motoristit Ry:n hallituksen yksisarvinen on suuruudenhullu unelma, jolla kuvitellaan SMOTO suurten pelureiden joukkoon tulevaisuudessa. Faktat näyttävät täysin päinvastaista kehitystä. Olisiko aika herätä?
Suomen Motoristit ry (SMOTO) vaatii, että moottoripyörien ajoneuvoveron valmistelusta luovutaan. Vero haittaisi moottoripyöräharrastusta sekä vähentäisi alan kaupankäyntiä ja työllistävyyttä.
Yhdistyksen ilmettä ja viestintää parannetaan uusilla kotisivuilla, "taulun" jäädessä silti henkiin taustalle kommunikaatiokanavaksi ja tietopankiksi tehdyistä asioista.
RSS