Vuosikokous pidetty - uusi hallitus valittu

14.3.2016

Kuvassa vasemmalta: Miro Kuusisto, Teke Flinck, Juha Puolitaival, Make Heino, Santeri Wallenius ja Sakari Mäkinen. Kuvasta puuttuu hallituksen jäsen Anssi Juvonen. Kuva: Mika Säippä
Kuvassa vasemmalta: Miro Kuusisto, Teke Flinck, Juha Puolitaival, Make Heino, Santeri Wallenius ja Sakari Mäkinen. Kuvasta puuttuu hallituksen jäsen Anssi Juvonen. Kuva: Mika Säippä

Vuosikokous pidettiin Sabre MC:llä Lahdessa 12.3.2016 klo 12:00 alkaen. Sää oli aurinkoinen ja noin parikymmentä aktiivista jäsentä ja kiinnostunutta saapui paikalle osallistumaan vuosikokoukseen.

Kiitos heille ja isännille! Myös Suomen Motoristit Ry (SMOTO) oli hyvin edustettuna kokouksessa, paikalla olivat Jani Immonen (vpj), Timo Mäki (edunvalvontajohtaja) ja Juha Liesilinna (Motoristien kriisitukipalvelu, ex-ulkoministeri). Kiitokset myös heille osallistumisesta kokoukseen ja keskusteluun.

Vuosikokouksessa käytiin läpi viime vuoden tapahtumia ja tehtyjä asioita, mm. omavalmistelainsäädännön puitteissa ja käsiteltiin uuden alkavan hallituskauden asioita ja toimenpiteitä. Tekemistä riittää uudella hallituksellakin riittämiin. Paikalle pääsi saapumaan myös mittava määrä kokemusta, kun Apu 2.1-projektissa korvaamattomana ammattilaisena toimiva Teemu S. Lindfors osallistui kokoukseen yhdessä MMAF:n kunniapuheenjohtaja Santtu Ahosen kanssa.

Vuonna 2016 pyritään myös määrittelemään entistä paremmin ja ytimekkäämmin MMAF:n tavoitteet moottoripyörien rakenteluun ja edunvalvontaan liittyen.

Hallitus vuodelle 2016 valittiin vuosikokouksessa ja kokoonpano muodostui vuosikokouksen ja uuden hallituksen järjestäytymiskokouksen perusteella seuraavanlaiseksi; Vuosikokous valitsi hallitukseen uutena jäsenenä Miro Kuusiston, vanhoina jäseninä jatkavat Anssi Juvonen, Santeri Wallenius, Teke Flinck, Make Heino (sihteeri), Juha Puolitaival (varapuheenjohtaja) ja puheenjohtajana Sakari Mäkinen. Uusi hallitus kiittää saamastaan luottamuksesta. Hallituksesta jäi pois useamman vuoden mukana olleet Mika Säippä ja Jani Immonen, joille suuret kiitokset yhteisen harrastuksemme eteen tehdystä työstä.

Vuosikokous päätti pitää vuoden 2016 jäsenmaksun 25€ suuruisena henkilöjäseniltä ja support-jäsenyyden minimisumman 100 eurossa. Liittymismaksua ei peritä. Jäsenille tullaan lähettämään laskut maalis-huhtikuun aikana ja siitä tullaan tiedottamaan vielä erikseen mm. kotisivuilla.

Sakari Mäkinen

Puheenjohtaja