Henkilöjäseneksi

Liity Modified Motorcycle Association of Finland eli MMAF:n jäseneksi ja tee oma osasi jotta moottoripyörien rakentelu Suomessa on mahdollista myös jatkossa.

Teemme vapaaehtoisvoimin töitä sen eteen, että Suomessa on mahdollista rakentaa ja muunnella moottoripyöriä ilman harrastajalle koituvia kohtuuttomia vaatimuksia, kuluja tai veroja. Toimimme yhteistössä muiden järjestöjen kanssa. Alusta lähtien on ollut tavoitteena saada työskennellä hyvässä hengessä esimerkiksi SMOTO:n ja HDCF:n kanssa. MMAF on myös SMOTO:n jäsen, joten saat myös heidän jäsenetunsa käyttöösi MMAF:n jäsenenä.

Jäsenenä saat kotiisi kannettuna jäsenlehden nelisen kertaa vuodessa, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita sekä tietoa rakentelulainsäädännön muutoksista. Lisäksi sinulla on oikeus osallistua MMAF:n kokouksiin sekä vuosikokoukseen, jossa yhdistykselle valitaan hallitus.

Modified Motorcycle Association of Finland on rekisteröity yhdistys, Y-tunnus: 2309102-1

Helpoiten liityt mukaan verkkokaupan kautta, klikkaa siis tästä!

Tai vaihtoehtoisesti Voit myös lähettää vastaavat tiedot MMAF:lle osoitteseen: MMAF, PL 115, 00511 Helsinki. Jäsenrekisteriä koskevissa asioissa sinua auttaa jasenkirjuri(at)mmaf.fi. Paluupostissa saat jäsenmaksupaperit.

Vuoden 2015 jäsenmaksu on 25€ henkilöjäseneltä.

Jäseneksi!