Kannatusjäseneksi

Esimerkki Support-taulusta. Vuosimallia 2006.

MMAF:n jäseneksi voi tavallisen jäsenyyden ohella liittyä myös kannatusjäsenenä. Kannatusjäsenyys tarkoittaa isompaa vuosimaksua. Kannatusjäsenille tehdään myös Support taulu jokaisena vuonna jona on tukenut toimintaa. 

Support-taulu on A4-kokoa ja sen voi ripustaa seinälle vaikka kassakoneen tai kerhobaarin taakse. Taulussa on tukijan nimi ja sen alla lukee ”Tuemme Muunneltujen Moottoripyörien Yhdistyksen, Modified Motorcycle Association of Finlandin toimintaa”. Tauluja voi tietenkin hankkia myös useampia kappaleita.

MMAF tarvitsee pääomaa ja tukea

Laaja jäsenpohja tuo MMAF:lle poliittista uskottavuutta. Mitä enemmän meitä on sen paremmin äänemme kuullaan, edellyttäen tietty, että puhutaan viisaita. Tätä varten tarvitaan pääomaa. Lainvalmistelutyö ja lausunnonantoprojekti nielevät euroja. Tarvitsemme riippumattomia sekä luotettavia erilaisia laskelmia ja testituloksia, joita ei tyypillisesti saa kuin kaupallisilta toimijoilta. Tällaisina voitaneen mainita erilaiset lujuuslaskelmat ja testit.

Yhteistyö ja neuvottelut viranomaisten kanssa eivät ole kalliita, mutta eivät täysin ilmaisiakaan. Jos asia kiinnostaa saat lisätietoja puheenjohtajalta tai muilta hallituksen jäseniltä.

Helpoiten kannatusjäseneksi liittyt tästä linkistä, eli klikkaa tätä! Kannatusjäsenyyden tukisumma alkaa 100 eurosta. Jos haluat lahjoittaa enemmän, ota suoraan yhteyttä puheenjohtajaan. puheenjohtaja (at) mmaf.fi

Kannatusjäseneksi!