Moottoripyörien rakentelun asialla

Uutisia

[1-15] [16-30] [31]
Lausunto luonnokseen hallituksen esitykseksi eduskunnalle laiksi kevyiden moottoriajoneuvojen verosta 9.12.2016, VM140:00/2016
MMAF:n hallituksessa päätimme jo moottoripyörien verotuksen ilmaantuessa pinnalle hallituksen suunnitelmissa, että pirujen maalailu seinille ja klikkiotsikoihin päätyminen ei ole meidän tiemme vaikuttaa asiaan.
Juha Sipilän hallituksen budjettiesitykseen tuoma ehdotus kevyiden moottoriajoneuvojen vuotuisesta verosta vaikuttaa ensi silmäyksellä perustellulta. Uusi vero tukisi näkökulmaa, missä eri moottoriajoneuvoluokkia kohdeltaisiin tasapuolisin perustein, vaikka moottoripyörä onkin yleensä ensisijaisesti harrastusväline.
MMAF:n edustajina SMOTOn syyskokouksessa 12.11.2016 Hartolassa kävivät hallituksen jäsen Santeri Wallenius ja puheenjohtaja Sakari Mäkinen.
Julkaisuvapaa 3.9.016
Vuosikokous pidettiin Sabre MC:llä Lahdessa 12.3.2016 klo 12:00 alkaen. Sää oli aurinkoinen ja noin parikymmentä aktiivista jäsentä ja kiinnostunutta saapui paikalle osallistumaan vuosikokoukseen.
Saimme aamusta iloisia uutisia Trafista! He ovat aloittaneet valmistenumeroiden myöntämisen yksilöllisesti rakennetuille moottoripyörille ja kolmipyörille.
Kutsu Modified Motorcycle Association of Finland Ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen yhdistyksen jäsenille. 
Vaikka saatiinkin vuoden vaihteessa yksi etappi maaliin omavalmisteiden osalta, niin silti pari tärkeää asiaa jäljellä niiden suhteen. Ja yksi niistä on verotus.
Modified Motorcycle Association of Finland löytyy taas perinteisesti Moottoripyörämessujen rakennettujen prätkien hallista, eli Petrol Circuksen puolelta.
Vuoden 2016 kynnyksellä ilmoitamme, että kohta niitä saa Suomessakin kilpiin, nimittäin omavalmistemoottoripyöriä.
Uudet kotisivut ovat avattu uudistuneella ilmeellä ja paremmin nykyaikaa vastaavalla mallilla.
Nyt kannattaa ottaa kuppi kahvia, teetä tai muuta virvoiketta ja (ehkä kerrankin) lukea PJ:n palsta läpi. Nyt ollaan uuden mahdollisuuden äärellä - mutta emme voi luvata vielä muuta kuin yrittää parhaamme Apu 2.1-projektin ensimmäinen etapin saamisessa maaliin. Mistä on siis kyse?
Suomen Motoristit Ry:n hallituksen yksisarvinen on suuruudenhullu unelma, jolla kuvitellaan SMOTO suurten pelureiden joukkoon tulevaisuudessa. Faktat näyttävät täysin päinvastaista kehitystä. Olisiko aika herätä?
Suomen Motoristit ry (SMOTO) vaatii, että moottoripyörien ajoneuvoveron valmistelusta luovutaan. Vero haittaisi moottoripyöräharrastusta sekä vähentäisi alan kaupankäyntiä ja työllistävyyttä.
RSS